TUOTESARJAT

Laadukkaat hoitotuotteet ja tehokkaat hoidot ovat toimintamme ydin. Alan kehityksen jatkuva seuraaminen, asiantuntijuus ihon toiminnasta, tuotteissa käytettävistä ainesosista sekä hoitotyöstä takaavat hoitolaamme valittujen tuotesarjojen korkean laadun. Tuloksellisen ihonhoidon lisäksi meille on tärkeää, että edustamillamme tuotteilla on hyvä siedettävyys sekä niiden vastuullinen tuottaminen.

environ_tuotesarjakuva_2018

ENVIRON – Kaunis iho läpi koko elämän

Tuotesarjan missiona on vitamiinien, antioksidanttien ja välttämättömien ravinteiden kroonisen puutoksen korjaaminen iholla. Tuotteiden teho perustuu vitamiinipitoisuuksien, erityisesti A-vitamiinin asteittaiseen nousuun. Osa ENVIRON-tuotteista sisältääkin kosmeettisessa tuotteessa sallitun maksimimäärän A-vitamiinia.

A-vitamiini on iholle välttämätön ravintoaine. Pysyäkseen terveenä ja vahvana ihon on saatava sitä päivittäin. Kun A-vitamiinihoitoon yhdistetään myös muita tärkeitä ihoravinteita, kuten antioksidantteja ja peptidejä, pääset nauttimaan tieteellisesti perustellun ihonhoidon todellisista tuloksista. A-vitamiini normalisoi solujen erilaistumista sekä pigmentin jakautumista. Se kiihdyttää ihon paranemisprosessia ja stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista. A-vitamiinilla on todettu olevan parantava vaikutus myös aknen hoidossa.

ENVIRON- tuotesarjan kehittäjä on maailmanlaajuisesti tunnettu etelä-afrikkalainen plastiikkakirurgi Dr. Des Fernandes. Tuotesarja on lääketieteellinen hoitosarja, joka panostaa vahvasti tutkimukseen ja tuotekehittelyyn. Tuotesarjan on sertifioinut – puolueeton sveitsiläinen Vitamiini-instituutti. Se on myös testannut tuotesarjan aktiiviaineet. Pakkausmuotona käytetään ilmatiiviitä pumppupulloja, jotta vitamiinien teho säilyisi maksimaalisena kuluttajalle asti.

Tutustu Environ-tuotteisiin cta-pallo
OKABO ORGANICS – Ekosertifioitua luomukosmetiikkaa

P4B-nettisivut-tuotesarjakuva-okaboOkabo on luonnolliseen kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin erikoistunut suomalainen yritys. Missionamme on helpottaa ja yksinkertaistaa jokaisen naisen kauneusrutiineja luonnollisin keinoin. Päätuotteemme on superkosteuttava ja terveysvaikutuksiltaan erinomainen Arganöljy.
Arganöljy
Okabo Organics´n Arganöljy on 100% luomutuote, joka on Fair Trade- periaatteita noudattaen tuotettua, ekosertifioitua, korkealaatuista, kylmäpuristettua neitsytöljyä.
Arganöljy on monikäyttöinen, erittäin kosteuttava hoitoöljy päivittäiseen käyttöön. Se sisältää runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja sekä E, A ja F -vitamiineja.
Ruusuvesi – Okabo Organics´n luomuruusuvesi on puhdas, kemikaaliton luonnontuote. Se raikastaa ja antaa kasvoille kauniin hehkun. Luomuruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille. Ruusuvesi palauttaa ihon pH:n puhdistusaineiden jälkeen normaaliksi.

Tutustu Okabo Organics -tuotteisiin cta-pallo
P4B-nettisivut-tuotesarjakuva-alexandriaALEXANDRIA, Body Sugaring – Vartalosokerointi

Body Sugaring on hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista.

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Sen seurauksena saadaan terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii yleensä kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.

Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.

Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

 


P4B-nettisivut-tuotesarjakuva-perfectha
PERFECTHA – Ihon juonteita silottava hoitomuoto

Perfectha- injektiomenetelmällä saadaan luonnollinen kasvojenkohotus ilman kirurgiaa. Hoito perustuu ihon omaan väliaineeseen – hyaluronihappoon. Hyaluronihapon määrä laskee elimistössämme iän myötä, joka aiheuttaa osaltaan ihon kimmoisuuden heikkenemistä.

Perfectha – injektioilla palautetaan hyaluronihappoa sinne missä sen pitoisuus ihossa on laskenut – iholle on muodostunut ryppyjä, poimuja ja ilmejuonteita. Kirkkaassa geelissä on korkea hyarulonihappopitoisuus ja aine on bio-hajoavaa.

Perfectha – hoidon tulokset ovat välittömästi näkyvissä ja hoidon tulokset voivat kestää 4-12 kuukautta tai jopa pidempään, tapauskohtaisesti hoitotarkoituksesta ja käsitellystä alueesta riippuen.

Tuotelinjassa on kolme erilaista tuotemuotoa erilaisiin tarpeisiin.

– Perfectha Fine Lines hienoille juonteille ja pintajuonteille
– Perfectha Derm juonteiden täyttöön ja huulten muotoiluun
– Perfectha Deep syviin juonteisiin, ihopoimuihin, kasvonpiirteiden ja huulien kohennukseen